Raskautta: Metallica, Megadeth, Amorphis ja Type O Negative

Metallican bisnekset sujuvat. Nyt markkinoille on tulossa flipperi, jota voi pelata orkesterin hittien tahdissa.

Valmistaja Stern Pinballin työstämä ja laulajakitaristi James Hetfieldin tähdittämä uutisvideo on katsottavissa:

Megadeth on puolestaan julkaissut kesäkuun alussa ilmestyvän Super Collider -albuminsa kannen. Se näyttää kaikessa komeudessaan tältä:

19. huhtikuuta Circle-levyn julkaiseva Amorphis on nyt tapetilla vähän koko ajan, sillä tänään uutisoitiin ”yhtyeen maailmankiertueen kestävän kaksi vuotta” – okei, kaikkiaan toki näin, mutta tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että orkesteri olisi kaksi vuotta tien päälle yhteen soittoon. Helsingin The Circuksessa soi joka tapauksessa spesiaalihengessä 25.4., kun yhtye soittaa Circlen kokonaisuudessaan.

Kitaristi Esa Holopainen kertoo biiseistä tässä alla:

Ja voihan hemmetti… Ainakin tässä taloudessa on odotettu Type O Negativen hurjasta liideristä Peter Steelestä kertovaa Soul On Fire – The Life And Music Of Peter Steele -opusta kuin kuuta nousevaa, mutta nyt kirjan tekijä Jeff Wagner on paljastanut, etteivät muut Type-ukot olekaan mukana kertomassa Steelen tarinaa. Tai ovat, välillisesti, mutta Wagnerille he eivät ole suostuneet puhumaan. Se on suuri harmi, sillä Josh Silver, Kenny Hickey ja Johnny Kelly olisivat halutessaan voineet kertoa loputtoman määrän kiintoisia tarinoita.

No, 14. huhtikuuta 2010 vain 48-vuotiaana menehtyneen Petrus T. Ratajczykin tarina kiinnostaa silti niin pirusti.

Legendan muistolle melkein vuosipäivänä: