Red Eleven tarjoaa sarjamurhaajakamaa kasarihengessä – Ensinäytössä suomalaisen supersankarileffan tekijän ohjaama komea video

https://youtu.be/7thJTSES3RM

Naispääosassa nähdään australialainen Bianca Bradey.

Jyväskyläläinen Red Eleven esittelee tulevaa neljättä pitkäsoittoaan perjantaina 3. toukokuuta julkaistavan singlelohkaisun merkeissä. Starry Eyes -kappaleeseen on tehty myös näyttävä ja hurmeinen musiikkivideo, joka saa nyt ensiesityksensä Soundissa.

Videon on ohjannut suomalaisen supersankarielokuva Rendelin tekijä Jesse Haaja, joka on myös käsikirjoittanut videon yhdessä laulaja Toni Kaikkosen kanssa. Naispääosaa esittää Rendelistäkin tuttu Bianca Bradey.

”Harvemmin pääsee enää musavideoissa tekemään tämän kokoluokan tuotantoja, ja vielä niin, että näkemykset kohtaa bändin kanssa täysin. Olin muistaakseni Los Angelesissa kuvaamassa marraskuussa, kun Kaikkonen laittoi mulle biisin raakileen ja sytyin heti. Rokkia balladin temmolla ja biisissä tarina taustalla – siitä oli aika kiva lähtee rakentelee tätä”, ohjaaja Haaja kommentoi.

”Suurena kasarikauhun ystävänä todettakoon, että biisin lopullinen tarina syntyi lähes itsestään. Sarjamurhaajakamaa kasarihengessä ja pikku twistillä maustettuna. Näkemykset Jessen kanssa kohtasivat heti”, toteaa puolestaan Kaikkonen.

Itse kappale taas edustaa yhtä aikaa sekä Red Elevenin hempeämpää että synkempää tuotantoa. Säveltäjä-kitaristi Teemu Liekkala muistelee biisin saaneen alkunsa kuitenkin hieman kevyemmissä merkeissä.

”Kaikkosen kanssa demoäänityksien yhteydessä kokkailtiin paellaa ja ruoan kypsymistä odotellessa jammailtiin muuten vaan. Biisi kertoi alun perin vitsikkäästi paellan kokkauksesta mutta osoittautuikin myöhemmin erittäin julkaisukelpoiseksi ralliksi.”, Liekkala tuumailee.