Red Hot Chili Peppers yllättää: vastikään uuden levyn julkaisseelta yhtyeeltä ilmestyy tänä vuonna toinenkin uusi tupla-albumi

24.7.2022 12:13

Red Hot Chili Peppers käynnisti Pohjois-Amerikan kiertueensa Denverissä melkoisella uutispomilla. Yhtye nimittäin kertoo julkaisevansa Return of the Dream Canteen -nimisen tupla-albumin 14. lokakuuta. Levyn tuotannosta vastaa legendaarinen Rick Rubin.

”Etsimme itseämme yhtyeenä, joka olemme tavalla tai toisella aina olleet. Jammailimme ja opettelimme vanhoja kappaleita huviksemme. Ennen pitkää aloitimme mysteerisen prosessin uusien kappaleiden rakentamiseksi”, yhtye kertoo.

”Kun kaikki oli valmista, oikukas rakkautemme toisiamme ja musiikin magiaa kohtaan oli lahjoittanut meille enemmän kappaleita kuin osasimme odottaa. Keksimme ratkaisun. Kaksi tupla-albumia peräjälkeen.”

”Return of the Dream Canteen on kaikkea sitä, mitä me olemme ja koskaan unelmoimme olevamme. Se on pakattu täyteen. Tehty sydänverellä.”

Billboardin mukaan yhtyeen basisti Flea sanoi keikalla että albumin ensimmäinen single kantaa nimeä “Tippa My Tongue”.

Basisti käsitteli aihetta myös Instagramin puolella.

”Luova prosessi antaa elämälle tarkoituksen! Julkaisimme Unlimited Love -nimisen tupla-albumin noin neljä kuukautta sitten. Rakastan sitä levyä ja sen jakaminen kanssanne tuntui niin hyvältä”, Flea kirjoittaa. ”Nyt julkaisemme toisen tupla-albumin ja tämä on ehdottomasti paras näyttö siitä, keitä me olemme. Olen ihan vitun innoissani että se ilmestyy 14. lokakuuta. Valta kansalle. Toivottavasti se koskettaa sydämiä.”

Red Hot Chili Peppers julkaisi edellisen uuden albuminsa Unlimited Love 1. huhtikuuta.

Lisää luettavaa