Reggaesuuruuden muusikkopoika pahoinpideltiin koomaan vankilassa – Perhe ryhtyy oikeustoimiin

Jawara McIntosh istui kuuden kuukauden tuomiota huumausainerikkomuksista.

https://www.youtube.com/watch?v=zkp7Q70hXtg

The Wailers -yhtyeen perustajiin kuuluneen Peter Toshin nuorin poika Jawara McIntosh pahoinpideltiin newjerseyläisessä vankilassa ja on tällä hetkellä koomassa. McIntoshin perhe julkaisi asiasta lehdistötiedotteen viime viikolla, uutisoi Billboard.

McIntoshin pahoinpitely tapahtui jo helmikuussa. jolloin tämän äiti Melody Cunningham sai puhelun sairaalasta, jossa kerrottiin Jawaran tilan olevan vakava ja tämän tarvitsevan hätäleikkausta. Cunningham ja McIntoshin sisaret, joista yksi toimii Peter Toshin perikunnan valvojana, ryhtyvät nyt oikeustoimiin vankilaa vastaan, koska ei ole pystynyt takaamaan McIntoshin turvallisuutta tämän tuomion aikana.

Piirikunnan sheriffi tiedotti myöhemmin McIntoshin pahoinpitelijän olevan tiedossa ja saavan syytteen. Pahoinpitelyn syytä tai tapahtumien tarkempaa kulkua ei vielä ole kerrottu ainakaan julkisuuteen.

Jawara McIntosh, joka tunnetaan myös artistinimellä Tosh1, istui Bergenin piirikunnan vankilassa kärsimässä puolen vuoden tuomiotaan, jonka tämä sai ajettuaan autoa ilman voimassaolevaa ajolupaa ja huumausaineen vaikutuksen alaisena. Lisäksi McIntoshilla oli pidätyshetkellä autossaan suuri määrä kannabista sekä apukuskin paikalla avattu pullollinen alkoholijuomaa.