Ritchie Blackmorelle ei ilmeisesti sanota noin vain ”ei” – kitaristi pitää sitkeästi yllä ajatusta entisaikojen Deep Purplen reunionista

Tässä vaiheessa lienee ainakin selvää, että Ritcie Blackmore tosissaan haluaisi kokeilla vielä siipiään vanhan yhtyeensä Deep Purplen riveissä. Blackmore on heittänyt viime vuosina pariinkin kertaan ilmaan ajatuksen, että voisi soittaa muutamia keikkoja Purplen kanssa, mutta vanhat yhtyetoverit ovat ottaneet ehdotukset kalseasti vastaan.

Blackmoren päätä ei kuitenkaan noin vain käännetä. Kitaristiguru puhuu aiheesta jälleen tuoreen Memories in Rock II -cd+dvd:n bonushaastattelussa, ja yhä vain Ritchie ehdottaa, että vanha jengi voisi palata yhteen ainakin yhden keikan ajaksi. Haastattelusta uutisoi Blabbermouth.

”Haluaisin soittaa yhden keikan Purplen kanssa pelkästään jo näyttääkseni, ettemme kaikki vihaa toisiamme. Haluaisin vain tehdä sen ja ilmoittaa, että ’hei kaikki, tässä olisi yksi keikka kaikille niille, jotka pitivät Deep Purplen Mark II -kokoonpanosta'”, Blackmore sanoo.

”Mutta sitten kun managementit ja promoottorit tulevat mukaan kuvioon, asiat muuttuvat niin monimutkaisiksi, että kaikki vain ilmoittavat, että tämä on liian hankalaa. Mutta en siis pistäisi vastaan, jos tekisimme vielä yhden keikan vanhan porukan kanssa, ja se olisi siinä. Fanien vuoksi.”

Katsotaan, tuleeko tästä vielä joskus jotain. Blackmoren uuden Rainbow-miehistön voi ainakin nähdä Helsingin Hartwall-areenalla huomenna 13. huhtikuuta.