Robbie Williams sanoo olleensa palkkamurhaajan kohteena – ”Se on niitä kuuluisuuden puolia, joita ei koskaan nähdä”

Menestys toi mukanaan myös masennusta ja ahdistusta.
17.1.2022 13:20

Poikabändi Take Thatin kautta menestyksekkäälle soolouralle lähtenyt Robbie Williams sanoo tuoreessa The Mirror -lehden haastattelussa, että takavuosina ollessaan menestyksensä korkeimmalla aallonharjalla hän joutui palkkamurhaajan kohteeksi.

”En ole koskaan aiemmin puhunut tästä, mutta päästäni oli luvattu palkkio. En ole ennen puhunut tästä julkisesti. Se meni kuitenkin pois, koska minulla on ystäviä”, Williams sanoo.

”Se on niitä kuuluisuuden puolia, joita ei koskaan nähdä.”

Nyt 47-vuotias laulaja sanoo kuuluisuuden tuoneen mukanaa ahdistuneisuutta ja masennusta. Hän sanoo vasta aivan viime vuosina tulleensa asian kanssa joten kuten sinuiksi.

”Yhdessä vaiheessa olin naurettavan kuuluisa. Olin Michael Jacksonin tasolla. Minusta tuli kuuluisa ollessani poikabändissä 16-17 -vuotiaana. Kun oli 21 lähdin soolouralle, myin 80 miljoonaa levyä, myin ennätysmäärän keikkalippuja päivässä ja blah blah blah”, Williams kertoo.

”Haluan mennä kaikkiin tavallisiin paikkoihin, joihin en voi mennä, koska jotkut haluavat tappaa minut. Sen hyväksyminen vie aikaa. Kärsin ahdistuneisuudesta enkä pidä tuntemattomien ihmisten tapaamisesta, mutta tuntemattomat haluavat tavata minut. Se on minulle todella epämukavaa. Pelkästään sen ajatteleminen alkaa ahdistaa. Se on triggeri.”

”Samalla sinun täytyy kuitenkin olla maailman mukavin tyyppi, tai muuten sinusta puhutaan, että ’Hän on niitä mulkkuja julkkiksia’. Vaikka oikeasti vihaan kuvien ottamista.”

 

Lisää luettavaa