”Ei se rock ’n’ roll aina oo ruusuilla tanssimista” – Katso nyt Temple Ballsin raikas uutuusvideo!

17.1.2017 22:34

Helsinkiläisyhtiö Ranka Kustannus julkaisee oululaisen Temple Ballsin odotetun debyyttialbumin 24. helmikuuta.

Tarttuvien laulujen kirjoittamisen jalon, mutta harvinaisen taidon osaava hard rock -orkesteri nauhoitti Traded Dreams -pitkäsoittonsa Thaimaassa ruotsalaistuottaja Tobias Lindellin (Mustasch, Europe) kanssa.

Off The Grid -single on virallisesti julkaisussa perjantaina 20. tammikuuta, mutta Soundi saa kunnian esittää kappaleen videota jo nyt.

Otetaan kuitenkin ensin vähän orkesterin tunnelmia:

Off The Grid –video tiivistää aika mukavasti meidän viime vuoden. Siellä oli muun muassa keikkoja – erityisesti isommilla lavoilla riehuminen oli uutta ja jännää touhua – , unohtamatta debyytin äänityksiä Thaimaassa. Samalla päästiin myös kiertelemään sitä pientä ja nättiä kalastajakylää, joka vilahtaa videossakin useampaan otteeseen. Videon on ohjannut taas sama luottokaveri Jussi Liikala, joka duunasi myös meidän ekankin musavideon, kertoo laulaja Arttu ”Arde” Teronen.

Off The Gridin musassa yhdistyy meidän bändin ”ydin” eli kaksi todella erilaista kitaristia soittamassa omilla tyyleillään. Siihen päälle kun lätkäistään vielä kovat taustaköörit, rummut, basso ja tiukasti vedetty liidilaulu niin homma toimii niin kuin pitääkin!

– Sanoitukset kertovat pitkälti siitä, minkälaista on aloittelevan – ehkä vähän pidempäänkin kehissä olleen – muusikon arki, ja mitä siellä kulisseissa oikein tapahtuu. Välillä tuntuu, että jengi ei oikein käsitä sitä, ettei se rock ’n’ roll ole ihan aina ruusuilla tanssimista. Välillä sattuu ja tapahtuu juttuja, joista ei jaksa digata ja tällaiset hommathan pitää totta kai purkaa musiikin kautta. Mutta löytyyhän biisistä myös hauskanpitoa, joka toki kuuluu aina asiaan!

Tällä tavalla:

Lisää luettavaa