Rockfest arvuuttelee seuraavia bändijulkistuksia – näyttää siltä, että Hyvinkäälle saadaan vielä kunnon metallijätti

30.1.2018 12:37

Hyvinkään lentokentällä ensi kesäkuussa juhlittava Rockfest järjesti Facebook-sivuillaan kisan, jossa kehotetaan arvaamaan tapahtuman loput esiintyjät. Tähän mennessähän festivaali on tiedottanut kiinnittäneensä listoilleen sellaiset vaatimattomat kokoonpanot kuin Judas Priest, Ozzy Osbourne, Marilyn Manson ja Avenged Sevenfold, mutta vielä on bändejä tiedossa lisää. Ja ilmeisesti ulkomaisisiakin nimiä on luvassa.

Kuumana vinkkinä veikkauksia varten voisi nostaa esille sellaisen hauskan yksityiskohdan, että vanha kunnon Megadeth on sopivasti Rockfestin aikaan liikekannalla Skandinaviassa. Kun yhtyeen keikkakalenteriin perehtyy tarkemmin, voi huomata, että bändi esiintyy 6.6. Ruotsin Malmössä ja 10.6. Tanskan Kööpenhaminassa. Rockfest puolestaan järjestetään 6.–9. kesäkuuta, joten eipä olisi ollenkaan ihme, mikäli Dave Mustainen kopla olisi yksi Rockfestin tulevista julkaisuista.

Virallista tietoa odotellessa! Rockfestin kisasta löytää lisätietoa täältä. Soundi on festivaalin virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa