Rod Stewart kertoo, miksei laulajaa nähty Live Aid -konsertissa muiden huipputähtien rinnalla – ”Sain vasta hiljattain tietää tästä”

Stewartin poissaolo johtui managerista, väittää laulaja.
16.11.2021 16:16

Kun Bob Geldof vuonna 1985 järjesti legendaarisen Live Aid -hyväntekeväisyyskonsertin, jossa esiintyivät käytännössä kaikki sen hetken huipputähdet (tapahtumassa nähtiin muun muassa Queen-yhtyeen ikoninen esiintyminen), moni oli varma, että juuri maailmanlaajuisen Some Guys Have All the Luck -hitin julkaissut Rod Stewart olisi myös mukana. Laulaja loisti kuitenkin poissaolollaan.

Spekulaatioiden mukaan Stewart ei olisi saanut kasattua itselleen bändiä riittävän ajoissa esiintyäkseen tapahtumassa, mutta tuoreessa BBC:n haastattelussa Stewart antaa poissaololleen aivan toisen selityksen.

”Meidän piti itse asiassa olla mukana, mutta muutama bändini tyypeistä kertoi minulle, että entinen managerini hylkäsi kutsun, koska meistä ei uutisoitu hänen haluamallaan tavalla”, Stewart kertoo.

”Hän sanoi minun suostuvan vain, jos pääsen CBS:n kello kymmenen uutisiin. ’Jos hän ei pääse uutisiin, hän ei tule keikalle’. Mutta eihän siinä ollut kyse siitä. Kyse oli rahan keräämisestä lapsille, ei siitä, millä uutiskanavilla näyt Amerikassa.”

”Sain vasta hiljattain tietää tästä itsekin. Minusta tuntuikin omituiselta, etten ollut konsertissa mukana.”

Stewart kommentoi haastattelun yhteydessä myös toista huhua – jonka ilmeisesti on laittanut liikkeelle The Small Facesin Steve Marriott – nimittäin sitä, että hän olisi tavannut käyttää majoneesia hiustensa muotoiluun.

”Ei pidä paikkaansa! Ainoa asia mitä käytin saadakseni tämän pöyheän hiustyylin, oli lämmin vesi ja sokeri. En koskaan käyttänyt majoneesia. Sehän on naurettavaa… Voitko kuvitella sitä hajua?” Stewart toteaa ykskantaan.

 

Lisää luettavaa