Roger Waters, Billy Corgan ja Tom Morello Pink Floyd -klassikoiden kimpussa – katso

Hyväntekeväisyyskonsertissa kuultiin myös yksi live-ensiesitys.

Legendat lauteilla.

The Wall -livealbuminsa marraskuun 20. päivä julkaiseva Roger Waters nähtiin viime viikolla tähdittämässä Washingtonissa järjestettyä Music Heals -hyväntekeväisyyskonserttia. Niin kuin Watersissa itsessään ei olisi ollut tarpeeksi, lavalle hänen kanssaan  kipusivat valikoitujen kappaleiden ajaksi sekä The Smashing Pumpkins -nokkamies Billy Corgan että niin Rage Against The Machinesta, Audioslavesta kuin Bruce Springsteenin E Street Bandin livekokoonpanostakin tunnettu Tom Morello. Waters vierailijoineen esitti covereista ja emobändinsä kappaleista koostuneen setin, josta paikalla olleiden tallentamia näytteitä alla.

Comfortably Numb:

Brain Damage / Eclipse:

Myös Bob Dylan -cover Forever Young saatiin:

Watersin setti sisälsi lisäksi kaikkien aikojen ensimmäisen live-esityksen Pink Floydin When The Tigers Broke Free -kappaleesta sekä coverit myös mm. Bruce Springsteenin The Ghost Of Tom Joadista (alla), Bill Withersin Lean On Me:stä ja Sam Cooken biisistä A Change Is Gonna Come.

Kesällä Roger Waters ensiesitti livenä Crystal Clear -kappaleen, joka mitä luultavimmin sisältyy miehen pitkään työn alla olleelle, vuodelle 2016 kaavaillulle uudelle sooloalbumille, jonka tiimoilta maestrolla on ajatuksena lähteä jälleen myös tien päälle.