Roger Watersin uusi tulkinta Pink Floydin Time-kappaleesta kuunneltavissa

Waters äänitti uuden version koko The Dark Side of the Moon -klassikkolevystä.
24.8.2023 16:32

Entinen Pink Floyd -basisti-laulaja Roger Waters julkaisee 6. lokakuuta uuden version Pink Floydin 50 vuotta täyttäneestä The Dark Side of the Moon -klassikkoalbumista. Kyseessä on kokonaisuudessaan uusiksi äänitetty tulkinta, jossa vanhat klassikkokappaleet on puettu enemmän tai vähemmän täysin uusiin vaatteisiin.

The Dark Side of the Moon Redux -levyltä julkaistiin aiemmin ensimmäisenä maistiasena Watersin uusi tulkinta Money-kappaleesta. Nyt esimakua tarjoillaan uudella näkemyksellä Time-kappaleesta.

”Alkuperäinen levy on kuin vanha mies surkuttelemassa ihmisen elämää, vaikka me olimmekin levyä tehdessä todella nuoria. Kun katsoo maailma ympärillämme nyt, ei sen viesti ole selvästikään mennyt perille. Niinpä aloin pohtia, millaista viisautta saisin näin 80-vuotiaana lisättyä sen sanomaan”, Waters kertoo projektin taustoista.

”Idea tuntui aluksi mielipuoliselta, mutta mitä enemmän sitä ajattelin, totesin, että eikö se olekin koko jutun pointti? Olen ylpeä siitä, että saimme aikaan jotain, mikä voi ylväänä seistä rinta rinnan alkuperäisen teoksen kanssa.”

Lisää luettavaa