Ruisrock sai ohjelmansa valmiiksi – näyttää siltä, että Ruissalossa on tungosta myös tänä kesänä

Partynextdoor.

Turun perinteisen mutta uudistumiskykyisen Ruisrockin ohjelma on valmis, kertoo tiedote. Tähän mennessä julkistettujen esiintyjien lisäksi Turkuun saapuu kanadalainen räppäri-tuottaja Partynextdoor, joka on tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Major Lazerin ja Big Seanin kanssa. Viimeinen ulkomainen kiinnitys tapahtumaan on amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Kali Uchis, joka muistetaan muun muassa Tyler, the Creatorin aisaparina.

Festarin ohjelmistoon on lisätty myös uusia kotimaisia kiinnityksiä. Uusia nimiä ovat Aleksanteri Hakaniemi, Ruusut, Lxandra, DJ Ibusal, Yona, Adi L Hasla, Karina, Molly, Teflon Brothers, Vilma Alina, LCMDF DJ-set, Anne Lainto & Ida Karimaa ja D.R.E.A.M X Yeboyah X F. Mukana menossa ovat myös Turku Rock Academyn bändit Atomic Annie, Sacred Dimension ja Uusimusta, ja Tavastian Lauantaidisko & Ystävät tanssittaa yleisöä vierainaan Tuuttimörkö, Mio, Sofa, F, Pesso ja Jaakko Aukusti.

Ruisrock juhlitaan 6.–8. heinäkuuta, ja tapahtuma tiedottaa olevansa loppuunmyyty. Festivaalin pääesiintyjiä ovat muun muassa The Chainsmokers, Cheek, Marshmello, Clean Bandit, N.E.R.D. ja Dua Lipa. Sillä lailla!