Ruisrock paljasti tulevaa ohjelmistoaan runsaalla kädellä – Mukana muun muassa Dua Lipa, First Aid Kit, Rag’n’Bone Man, Disco Ensemble ja Haloo Helsinki!

Samalla julkaistiin päiväkohtainen ohjelmisto ja laitettiin päiväliput myyntiin.
8.2.2018 12:46

Turun Ruissalossa jälleen 6.–8. heinäkuuta järjestettävä Ruisrock on julkistanut lisää artistikiinnityksiään. Yhdeksi festivaalin pääesiintyjäksi saapuu Dua Lipa (UK), joka tunnetaan r&b:tä, hiphopia ja popkoukkuja yhdistelevistä hiteistään. Muita ulkomaalaisvahvistuksia ovat muun muassa grime-artisti Skepta (UK), Clean Bandit (UK), elektropopyhtye Years & Years (UK), First Aid Kit (SWE) sekä seuraavaksi brittisuuruudeksi tituleerattu Rag’n’Bone Man.

Myös kotimaisia esiintyjiä on mukana tuttuun tapaan runsaasti ja niiden joukosta ainakin löytyy myös sitä monien somekeskusteluissa kaipaamaa ja peräänkuuluttamaa rockiakin. Mukana ovat nimittäin muun muassa Ismo Alanko, Litku Klemetti, Scandinavian Music Group, Olavi Uusivirta, Vesta, yhden harvoista festivaalikeikoistaan heittävä Kakka-Hätä 77, uransa loppuvuodesta paketoiva Disco Ensemble sekä Emma-gaalassa menestynyt Haloo Helsinki!

Ruisrockin päiväkohtainen ohjelma on myös paljastettu tänään ja sen näet täältä. Julkistusten myötä myyntiin tulivat myös yhden päivän liput, joita myy Tiketti.

 

Lisää luettavaa