Rumpali Danny Carey nimeää Toolin tuotannosta kolme haastavinta kappaletta soittaa

Siinä hieman purtavaa kaikille autotallirumpaleille.
12.6.2023 20:19

Progressiivista raskasta rockia soittavan Toolin musiikki tunnetaan erityisesti haastavista rumpuosuuksistaan ja Danny Carey onkin erittäin arvostettu soittaja. Lukuisten rumpulehtien kansissa poseerannut, Rolling Stone -lehden 100 kaikkien aikojen parasta rumpalia -listan sijalle 26. nostettu Carey nimesi rumputeknikkonsa Joe Slabyn kuvaamalla Instagram-videolla bändin tuotannosta kolme vaikeinta biisiä, jotka ovat haastavia miehelle itselleenkin.

”Kestävyyden puolesta sanoisin The Grudge (vuoden 2001 Lateralus-levyltä). Jos emme ole kiertuekunnossa, käteni kramppaavat kaikista niistä triolirudimenteista. Se on fyysisesti kova biisi soittaa tuplabasarijuttuineen kaikkineen”, Carey nimeää ensimmäisenä.

”Kinkkisin saattaa olla Invincible tai 7empest (viimeisimmältä vuoden 2019 Fear Inoculum -albumilta). Mutta se johtuu siitä, etten ole vielä tottunut soittamaan niitä.”

Siinäs kuulitte. Ei muuta kuin kaikki kotirumpalit siitä alta biisit kuunteluun ja treenaamaan, jos kaipaatte soitteluun hieman lisää haastetta!

Lisää luettavaa