”Saattaa olla, etten enää palaa keikkalavoille” – Dee Snider paljastaa keskittyvänsä nykyään muuhun kuin musiikkiin

Ex-Twisted Sister -nokkamies paljastaa jääneensä eläkkeelle kaikessa hiljaisuudessa.
7.4.2020 09:09

Pillit pussiin laittaneen Twisted Sister -yhtyeen laulaja, vuonna 2018 viimeisimmän sooloalbuminsa julkaissut Dee Snider paljastaa tuoreessa Top Link Musicin haastattelussa, että hänen aktiivivuotensa musiikin parissa ovat jääneet taakse. Asia tuli ilmi, kun Sniderilta kysyttiin, millaisia vaikutuksia koronaviruksella tulee olemaan elävän musiikin kentälle lähitulevaisuudessa ja pidemmällä aikavälillä.

”Tämä virus ja tämä hetki historiassa tulee muuttamaan kaiken. Vie paljon aikaa, ennen kuin pystymme taas olemaan huoletta isoissa väkijoukoissa ja sellaista. Tämä on oikeasti pelottavaa aikaa. Ihmiset tulevat myös etsimään vaihtoehtoisia tapoja tuoda taidettaan julki”, Snider pohtii.

”En tehnyt tästä suurta numeroa, mutta minä jäin viime vuonna eläkkeelle ja saattaa olla, etten enää palaa keikkalavoille ollenkaan. Minulla on livealbumi työn alla, mutta en tiedä, teenkö enää uutta musiikkia. Kirjoitan kirjoja, suuntaan ohjaushommiin ja sen sellaiseen.”

Samaisessa haastattelussa Snider myös kritisoi Amerikan presidenttiä Donald Trumpia siitä, miten hän on hoitanut koronavirustilanteen.

”Tulemme maksamaan kovaa hintaa vielä pitkään monella eri tavalla. Ei ainoastaan monien ihmisten hengellä vaan myös taloudellisessa mielessä. Ja paljon olisi ollut vältettävissä. Totta kai on asioita, jotka ovat väistämättömiä – viruksen, sairauden, kuoleman tulo. Siltä ei voi välttyä kokonaan, mutta monia kuolemia olisi voitu estää ja olisimme voineet olla asioissa askeleen edellä eikä jäljessä”, Snider toteaa.

”Minusta tuntuu nyt, että me maana yritämme vain pysyä perässä, kun virus tekee mitä tekee. Asiat olisivat voineet olla hyvin eri tavalla, mutta me emme valitettavasti ottaneet opiksi siitä, mitä muualla on tapahtunut.”

Lisää luettavaa