Salaperäinen lehtimainos käynnisti spekulaatiot uuden Rolling Stones -albumin ilmestymisestä – alkaako jo ensi kuun alussa tapahtua?

23.8.2023 20:21

Itälontoolaisesta Hackney Gazette -lehdestä on bongattu The Rolling Stones -faneja kutkuttava ilmoitus. Siinä lasinkorjausbisnestään mainostaa Hackney Diamonds -niminen yritys, jonka mainoslause vilisee Rollareiden biisien nimiä. Lisäksi logon i-kirjaimen piste on yhtyeen ikoninen kielilogo. Kaiken kukkuraksi verkossa on pantu merkille, että yrityksen logon fontti vastaa vuoden 1978 Some Girls -albumin nimessä käytettyä kirjaintyyppiä.

Ilmoituksesta löytyvässä osoitteessa hackneydiamonds.com ilmoitetaan, että avajaisia vietetään syyskuussa 2023 ja kiinnostuneet voivat rekisteröidä itsensä postituslistalle. Sieltä takaisin saadussa vahvistusviestissä ajankohdaksi tarkentuu syyskuun alkupuoli.

The Rolling Stonesiin erikoistunut musiikkitoimittaja Simon Harper jakoi kuvan ilmoituksesta viestipalvelu X:ssä. Viestissään Harper huomioi, että Hackney Diamondin perustamisvuosi on sama kuin Rollareilla (1962) ja puljun verkko-osoite on rekisteröity yhtyeen levy-yhtiön Universal Musicin nimiin.

”Vihje kauan odotetun uuden lp:n ilmestymisestä?” Harper spekuloi.

The Rolling Stonesin edellinen studioalbumi on vuonna 2016 ilmestynyt Blue & Lonesome, joka koostui covereista. Yhtyeen edellinen omasta materiaalistaan kasaama pitkäsoitto on vuonna 2005 julkaistu A Bigger Bang.

Lisää luettavaa