Sami Yaffa julkaisee uuden soololevyn – nyt onkin albumilla merkillinen nimi

11.1.2024 09:01

Sellaisia iloisia uutisia ilmaantui Soundin verkkotoimituksen sähköpostiin, että vanha kunnon Sami Yaffa julkaisee keväällä uuden sooloalbumin. Yaffan toinen sooloalbumi tulee julki 8. maaliskuuta, ja jos herran ensimmäinen oma levy The Innermost Journey to Your Outermost Mind (2021) oli komealla nimellä varustettu, niin tämä toinen pistää vielä paremmaksi.

Kakkoslevyn nimi on lyhyesti ja ytimekkäästi Satan’s Helpers War Lazer Eyes and the Money Pig Circus – koska miksipä ei. Levyn tuottajana toimii Yaffa itse yhdessä debyyttilevylläkin puikoissa olleen Erno Laitisen kanssa, ja vierailijoita on mukana jälleen pitkä rivi: albumilla piipahtavat ainakin Michael Monroe, Nasty Suicide, Dregen, Steve Conte ja Rich Jones, joka vastaa myös levyn kansitaiteesta.

”Ensimmäisen sooloalbumini The Innermost Journey to Your Outermost Mind sai niin hyvän vastaanoton, että päätin tehdä toisen perään. Äänityksiä on kestänyt parisen vuotta, ja uutta levyä on tehty matkan varrella niin Suomessa, Ruotsissa kuin Espanjassakin”, Yaffa kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

”Rundaavasta bändistäni, johon kuuluvat itseni lisäksi muun muassa HIMistä tutut kitaristi Linde Lindström ja kosketinsoittaja Burton sekä edellisellä levylläkin kannuja paiskonut maestro Janne Haavisto, muodostui pysyvä bändi, ja tällä kokoonpanolla ryhdyttiin hommiin. Levyn biisit peilaavat viimeisen parin vuoden kaoottista maailman tilannetta, omia henkilökohtaisia kokemuksiani ja menneisyyden true stooreja.”

Uuden levyn biisilista näyttää seuraavalta:
1. Satan’s Helpers War Lazer Eyes and the Money Pig Circus
2. Silver or Lead
3. Hurricane Hank
4. Death Squad
5. Down Home
6. Shitshow
7. Crashing Down
8. Chemical Life
9. Far Star
10. Faster Than Time

Levyn julkaisun myötä Yaffa lähtee viisi keikkaa kattavalle Suomen-kiertueelle, kiertueaikataulu näyttää seuraavalta:
21.3. Helsinki, Tavastia
22.3. Imatra, OC Bar
23.3. Jyväskylä, Lutakko
29.3. Tampere, Klubi
30.3. Kouvola, House of Rock

Lisää luettavaa