Sammy Hagar heitti David Lee Rothille avoimen kutsun liittyä mukaan Van Halen -tribuuttikiertueelle – Roth vastasi lyhyesti ja ytimekkäästi

Hagar ja Roth saatetaan hyvin nähdä lavalla yhdessä.
22.11.2023 09:16
David Lee Roth (kuva: John Angelillo/UPI/Shutterstock/All Over Press) ja Sammy Hagar (kuva: Geoffrey Clowes/Shutterstock/All Over Press).

Sammy Hagar julkisti muutama viikko sitten tekevänsä yhdessä Joe Satrianin, Michael Anthonyn ja Jason Bonhamin kanssa kesällä 2024 Pohjois-Amerikan-kiertueen, jolla tehdään kunniaa Van Halenille. Hagar kertoi suunnitelmistaan Howard Sternin radio-ohjelmassa ja heitti samalla avoimen kutsun David Lee Rothille ja Alex Van Halenille, että molemmat ovat tervetulleita liittymään seuraan.

”Nyt on sen aika. Kukaan muu ei sitä tee. Dave ei pysty vetämään minun kamaani, mutta me pystymme vetämään muutamia vanhempia Van Halenin kappaleita. Se ei ole minulle ongelma, vedin niitä Van Halenissa ollessani. Tarkoitus on juhlistaa kaikkea sitä ja me olemme ainoat, jotka siihen kykenevät”, Hagar julisti.

”Kutsumme jokaisessa kaupungissa kaikki muusikot mukaan. Kaikki kitaristit haluavat aina tulla katsomaan Joeta samalla tavalla kuin he halusivat aikoinaan katsoa Eddie Van Halenia. Jos siis paikalla on muita kitaristeja, kutsumme heidät mukaan. Muita laulajia – mukaan vaan. Jos Alex Van Halen haluaa hypätä messiin, jos David Lee Roth haluaa liittyä mukaan, tulkaa vaan. Olette tervetulleita. Tässä on kyse Van Halenista.”

Van Halen News Desk välitti Hagarin terveiset Rothille ja laulaja antoi puolestaan News Deskille oman lyhyen ja ytimekkään vastauksen Hagarin avoimeen kutsuun: ”Olen valmis. Tehdään tämä.”

Saattaapi siis olla, että ensi kesänä Roth ja Hagar nähdään pitkästä aikaa yhdessä lavalla tekemässä kunniaa Van Halen -yhtyeelle ja vuonna 2020 menehtyneelle Eddie Van Halenille. Vielä kun Alex Van Halen saadaan mukaan, niin tästähän kehkeytyy nyt se kunnon tribuutti Eddie Van Halenille, jota monet fanit ovat jo jonkun aikaa toivoneet, mutta jota ei jostain syystä ole vieläkään saatu aikaiseksi.

Lisää luettavaa