Scorpions- ja ex-Motörhead-rumpali Mikkey Dee sairastui koronaan – ”Sympatiani jokaiselle, joita tämä tilanne koskettaa”

Dee kertoo kuitenkin olevansa jo tolpillaan.
7.7.2020 10:43

Dokken-yhtyeen nokkamies Don Dokken sanoi Songfacts-sivuston haastattelussa hyvän ystävänsä rumpali Mikkey Deen (Scorpions, ex-Motörhead) sairastuneen koronavirukseen. Dokkenin sanojen mukaan virus olisi iskenyt 56-vuotiaaseen rumpaliin todella kovaa.

”Hän ja hänen vaimonsa saivat tartunnan Australiassa. He olivat keskellä ei-mitään ja saivat sen silti. Hän soitti minulle ja vakuutti, ettei todellakaan kannata saada tätä tartuntaa. Hän laihtui 15 kiloa. Hän oli todella, todella sairas ja joutui sairaalaan”, Dokken kertoi.

Pian Dokkenin haastattelun tultua julki Dee kuitenkin riensi vakuuttamaan huolestuneille faneille, ettei hänellä ole enää mitään hätää ja että Dokkenin lausunnot eivät pitäneet ihan täysin paikkaansa.

”Sain koronatartunnan ja olin hyvin sairas noin kuukauden. Olen kuitenkin ollut täysin terve huhtikuun puolivälistä saakka – huhtikuun lopussa pelasin jo lätkää ja soitin rumpuja”, Dee selventää.

”Valitettavasti hyvä ystäväni Don oli saanut väärää informaatiota. En saanut koronaa Australiassa vaan tartunta tapahtui Ruotsissa. En laihtunut 15 kiloa vaan kuusi kiloa. Mutten kuten sanoin, olen jo täysin tervehtynyt ja kehittänyt vasta-aineita, mikä on hienoa.”

Dee lisää, ettei malta odottaa, että tilanne normalisoituu sen verran, että pääsee taas Scorpionsin kanssa tien päälle.

”Kiitos huolenpidostanne. Sympatiani jokaiselle, joita tämä tilanne koskettaa. Pysykää turvassa!”

Lisää luettavaa