Se oli siinä, siis vuoden kovin rockkonsertti Helsingissä! – Et kai missannut?

Rock'n'roll on iloinen asia.
21.10.2017 00:07

Not Fakin’ It! Michael Monroe juhlisti 30-vuotista soolouraansa Helsingin kansoitetun Kulttuuritalon sisuksissa perjantaina 20. lokakuuta.

Ikinuoren Monroen keikkojen loistavuutta on hehkutettu näilläkin sivuilla useaan otteeseen, ja nyt hehkutetaan taas. Oli nimittäin aivan järkyttävän hienot ”synttärikinkerit”.

Illan settilistalla oli kolmisenkymmentä biisiä ja vierailijoina toimivat Apocalyptican Eicca Toppinen, Nasty Suicide, Dregen ja The Voice Of Finland -löytö Andrea Brosio.

Ainakaan yllekirjoittanut rokkidiggari ei jäänyt kaipaamaan yhtään mitään. Konsertti tarjosi jälleen kerran kaikki tutut Monroe-bravuurit ja manööverit – ja taas kerran niin kovalla ja niin vilpittömällä energialatauksella, että mieli oli suorastaan puhdistunut Feel Alrightin vaihtuessa outrona löylyä lyöneeseen AC/DC-klassikko Kicked In The Teethiin.

Tosiaan, kun asiaa ajattelee vähänkin tarkemmin niin Monroen kivikovan ryhmän reilun parituntisen käsittelyn jälkeen tuntui siltä kuin turpaan olisi tullut. Hyvällä tavalla. ”Sometimes you lose, sometimes you win” – nyt osuttiin tuohon jälkimmäiseen.

Otahan haltuun muutamia livetunnelmia ylempää ja alempaa – ja huomaa Malibu Beach Nightmaren lauluosuuden alkaessa Sami Yaffan ja Nasty Suiciden klassinen lavaliikehdintä:

Lisää luettavaa