”Se oli surkea kokemus jo ennen kuin pääsimme edes puhelimeen” – Kitaristi muistelee hiljattaista Skid Row’n yhteenpaluuyritystä

Tältä Skid Row näytti 1990-luvun alussa.
AOP

Skid Row’n entinen laulaja Sebastian Bach julisti jokin aika sitten, ettei orkesterin fanien kannata erityisemmin hengitystään pidätellä klassisen kokoonpanon paluu suhteen. Kun mieheltä kysyttiin hiljattaisessa Rolling Stonen haastattelussa, mitä pitäisi tapahtua, että odotettu reunion toteutuisi, Bach sanoi managerinsa hiertävän liiaksi vanhoja kumppaneitaan.

”Se vaatisi sen, että jätkät ymmärtäisivät minulla olevan elinikäinen manageri”, Bach sanoi. ”Hänen nimensä on Rick Sales. Olen ollut hänen matkassaan vuodesta 2006. He eivät halua olla tekemisissä hänen kaltaisensa kundin kanssa. He haluavat antaa jollekin managerittomalle laulajalle 700-800 taalaa viikossa. Minulla on tiimi joka työskentelee kanssani ja katsoo, ettei minua kuseteta. Minulla ei ollut sellaista porukkaa kun olin 19-vuotias.”

Nyt Skid Row -kitaristi Dave ”Snake” Sabo on tarjonnut oman vastineensa ex-solistin kommentteihin Rolling Stonelle lähettämässään sähköpostiviestissä. ”Nähtävästi faktojen tarkistus ei lukeudu hänen taitoihinsa… me viisi nousemme lavalle bändinä ja kaikille maksetaan tasapuolisesti”, mies kirjoittaa. ”Olemme tässä yhdessä. Ilman egoja.”

Bach väitti, että Skid Row oli ”lähellä palata yhteen noin vuosi pari sitten, mutta se ei lopulta tapahtunut. Se, että sitä ei lopulta tapahtunut, sai minut hieman katkeraksi, sillä elämä käy koko ajan lyhyemmäksi, kuten laulussa sanotaan.”

Basisti Rachel Bolan kommentoi Bachin puheita omalta osaltaan seuraavasti: ”En sanoisi sen ’olleen lähellä'”, mies toteaa. ”Harkitsimme ajatusta. Snake ja minä juttelimme rahasta agenttien ja promoottorien kanssa. Muutaman tekstiviestin jälkeen muistimme kuitenkin nopeasti, miksi alunperin annoimme hänelle potkut. Mikään ei ole onnellisuutesi ja mielenrauhasi uhraamisen arvoista.”

”Se oli surkea kokemus jo ennen kuin pääsimme edes puhelimeen”, Sabo lisää.