Skid Row -kitaristi ampuu jälleen alas haaveet Sebastian Bachin paluusta – ”Se ei olisi meille kovin miellyttävä kokemus”

Skid Row vuosimallia 2018.

Dave "Snake" Sabon mukaan reunionia on yritetty laihoin tuloksin.

Skid Row’n debyyttialbumi täytti tammikuussa 30 vuotta ja yhtyeen nokkamiehenä tuolloin toiminut Sebastian Bach on kritisoinut entisiä bänditovereitaan siitä, etteivät nämä suostu minkäänlaiseen reunioniin tai levyn uusintajulkaisuihin, vaikka fanit sitä hartaasti toivovatkin. Kitaristi Dave ”Snake” Sabo antoikin hiljattain haastattelun SiriusXM-radion Trunk Nation -ohjelmaan ja ampui jälleen kerran alas kaikki haaveet klassikkokokoonpanon ja Bachin paluusta.

”Soitan musiikkia ollakseni onnellinen, en palkkakuitin takia. On mahtavaa saada rahaa tekemällä sitä, mitä rakastat, mutta se ei ole koskaan ollut minulle syy tehdä musiikkia. Kyse on aina ollut rakkaudesta musiikkiin ja on sitä yhä. Vaikka olen jo vanha ja raihnainen, rakastan yhä soittamista ja uuden luomista”, Sabo tuumaa.

”[Nykyinen laulaja ZP Theart] on tuonut todellisen riemun takaisin elämäämme. Sen myös näkee, ettemme teeskentele. Sen huomaa soitostamme. Saan elinvoimaa niistä puhtaista ilon hetkistä. Reunion [Sebastianin kanssa] olisi varmasti monista hieno juttu, mutta se ei olisi meille kovin miellyttävä kokemus, jos olen ihan rehellinen.”

Laulajan tontilla kävi muutama vuosi sitten melkoinen myllerrys, kun yhtye erotti solisti Johnny Solingerin vuonna 2015 ja hänen paikkaajakseen napatun Tony Harnellin pestikin jäi alle vuoden mittaiseksi. Harnellin jälkeen saappaisiin hyppäsi Theart, joka onkin pysynyt vahvuudessa toistaiseksi. Bachin paluu oli pöydällä Harnellin lähdön jälkeen, mutta asia ei edennyt lopulta kovinkaan pitkälle.

”Olihan se aika lähellä… Tai tiedätkö mitä? Sanoin ’aika lähellä’, mutta ei se pidä paikkaansa. Jos ollaan rehellisiä, emme päässeet tekstiviestittelyä pidemmälle, kun samat vanhat kaunat nostivat päätään ja homma meni minun ja Sebastianin väliseksi haastamiseksi ja syyttelyksi.”

Sebastian Bach kommentoi Sabon väitteitä ja reagoi Blabbermouthin uutiseen aiheesta syyttäen uutissivustoa sekä kitaristia hänen mustamaalamisestaan.

”En ole ollut samassa huoneessa Skid Row’n kanssa sitten 1996. Ei ole siis mitenkään mahdollista, että bändin jätkät tietäisivät, millainen ’kokemus’ on olla kanssani 23 vuoden jälkeen”, Bach kommentoi Twitterissä.