Sebastian Bach juhlii Skid Row’n debyyttiä, heitti muulle bändille avoimen kutsun tulla mukaan – ”Emme me tästä enää nuorru”

Bach ei usko muun Skid Row -porukan lähtevän mukaan, mutta ovi on ainakin avoinna.

Rockyhtye Skid Row’n debyyttipitkäsoitto täytti alkuvuodesta 30 vuotta. Bändin alkuperäinen laulaja Sebastian Bach aikoo juhlistaa asiaa esittämällä tulevalla Pohjois-Amerikan-kiertueellaan levyn kokonaisuudessaan. Tuoreessa Trunk Nationin haastattelussa hän toteaa myös ottavansa vanhat bänditoverinsa avosylin vastaan, mikäli nämä haluavat tulla myös juhlistamaan merkkipaalua.

”Haluan sanoa tässä ja nyt kaikille Skid Row’n alkuperäisjäsenille – maailmassa on viisi ihmistä, jotka voivat kutsua itseään sellaisiksi. Me kaikki tiedämme, ketkä ne viisi kaveria ovat, jotka tekivät sen levyn. Tämä on avoin kutsu kaikille heille, jos he haluavat tulla lavalle jammailemaan. En usko, että niin tapahtuu, mutta heitän sen nyt kuitenkin ilmaan”, Bach toteaa.

Bachia ei ole nähty Skid Row’n keulilla sitten vuoden 1996 ja sekä laulaja että bändin muut jäsenet ovat puhuneet tulehtuneista väleistään julkisuudessa useaan otteeseen. Kitaristi Dave ”Snake” Sabo totesi alkuvuodesta antamassaan haastattelussa alkuperäiskokoonpanon yhteenpaluun olevan varmasti faneista hieno juttu, mutta heille itselleen se olisi karmea kokemus.

Bachin mielestä erimielisyydet pitäisi kuitenkin tällaisen juhlavuoden kunniaksi sivuuttaa ja tarjota faneille sitä, mitä he haluavat.

”Kolmekymppisiä pääsee harvoin juhlimaan. Haluaisinko siis juhlia sitä alkuperäisjäsenten kanssa? Kyllä, totta kai haluaisin. Mutta kuka tietää, jäänkö vaikka huomenna rekan alle. Emme me tästä enää nuorru. Mitenkäs se sanonta meneekään, voimme joko paskoa tai nousta pois pöntöltä!” Bach nauraa.