Entinen Skid Row -laulaja harmittelee, että välit vanhoihin yhtyetovereihin ovat täysin poikki: ”He vittu vihaavat minua”

Skid Row’n entinen solisti Sebastian Bach on harmissaan siitä, että välit entisiin yhtyetovereihin ovat nykyisenkaltaisessa jamassa. Mies ilmoitti aiemmin suuntaavansa orkesterin debyyttialbumin 30-vuotisjuhlallisuuksien tiimoilta kiertueelle ja lähetti samalla avoimen kutsun entisille bänditovereilleen liittyä seuraan. Tämä ei kuitenkaan ole herättänyt kollegoissa sen erityisempää innostusta. Bach elättelee silti edelleen toiveita edes jonkinlaisen reunionin mahdollisuudesta.

”He vittu vihaavat minua”, Bach parahtaa Billboardille. ”Faneille, ja itselleni fanina, tekisin sen kuitenkin mielelläni.”

”Isäni kuoli 57-vuotiaana, hänen isänsä kuoli 57-vuotiaana ja aina kun menen nettiin, joku rockin parista on kuollut, saanut syövän tai tullut vain liian vanhaksi jatkaakseen. En tiedä olenko maisemissa seuraavat 30 vuotta, joten miksi emme tekisi sitä kun olen vielä fyysisesti siihen kykenevä?”

Mikä laulajan mielestä sitten voisi saada vanhan jengin vielä kerran kasaan?

”Jos he vain antaisivat managerini Rick Salesin viedä heidät ulos syömään, alkuperäinen bändi suuntaisi jälleen tien päälle”, mies sanoo. ”Mutta he eivät tykkää asioida managerien kanssa.”

”Toisin kuin heille, minulle on mahdotonta olla jollekin vihainen niin kauan – 23 vuotta! Se on sama kuin jatkaisi vihanpitoa peruskoulusta saakka”, Bach lisää. ”Rakkauden ja vihan välinen raja on häilyvä. Nykyisessä tilanteessa ei ole mitään, mitä rakastaisin, mutta rakastin kaikkea siitä, kun albumimme ilmestyi.”

Bach esittää keikoillaan Skid Row’n omaa nimeä kantavan debyyttilevyn kokonaisuudessaan kitaristi Brent Woodsin, rumpali Bobby Jarzombekin sekä basisti Rob DeLucan säestyksellä.