Sebastian Bach piikitteli Skid Rowta keikallaan – bändin paitaan pukeutunut katsojakin sai osansa

6.6.2024 21:11

Sebastian Bach on elätellyt julkisuudessa toiveita Skid Rown klassisen kokoonpanon yhteenpaluusta – vaikka bändin muu jäsenistö ei olekaan ollut ajatuksesta aivan yhtä innoissaan.

Bach esiintyi tiistaina Detroitin Saint Andrew’s Hallissa, mutta päätti hanketta edistävien diplomaattisten lausuntojen sijaan heitellä piikkejä entisten yhtyetovereidensa suuntaan. Kaikki alkoi, kun Bach totesi: ”Joo, se on se bändi joka antoi minulle potkut. Joo, siistiä. Mahtavaa. He ovat ihan mulkkuja.”

Jotkut käsittivät Bachin viitanneen lausunnollaan Skid Rowhin, mutta solistin itsensä mukaan kyse oli Madam X -yhtyeestä.

Joka tapauksessa tämän jälkeen Bach bongasi katsomosta Skid Row -paidan.

”Olen lumoutunut tästä paidasta”, Bach sanoi. ”Onko tuo Skid Row kuinka monennen laulajan kanssa? Seitsemännen? Kahdeksannen? Yhdeksännen? Monesko tyyppi heillä on? Korvaaja numero seitsemän? Kahdeksan? Vai numero yhdeksän?”

”Ja ennen kuin sanotte: ’Ei heitä ole ollut yhdeksää [laulajaa]’, voin nimetä vittu jokaisen heistä. Kuinka voit edes pitää tuollaista paitaa? Se on naurettavaa. Onko tuo se Dragonforcen kaveri? Vai TNT:n? Vai minkä helkkarin nyt olikaan? Helvetin noloa.”

Myöhemmin tuhatpäisen yleisön laulettua antaumuksella 18 And Lifen mukana, Bach totesi väen soveltuvan suorituksellaan entisen yhtyeensä keulille.

”Te voitte olla Skid Rown seuraava laulaja”, Bach leukaili. ”Olen kuullut että heillä on haku päällä.”

Skid Row toden totta etsii parhaillaan uutta laulajaa Erik Grönwallin poistuttua aiemmin tänä vuonna kokoonpanosta, ja tuuraja Lzzy Halen pestin päätyttyä aiemmin tällä viikolla.

Lisää luettavaa