Sebastian Bach yritti Metallica-basistin kehoituksesta ottaa yhteyttä vanhoihin Skid Row -tovereihinsa – laihoin tuloksin

Bach sanoo olevansa avoin vanhan kokoonpanon paluulle, mutta muut jäsenet eivät asialle lämpene.

Sebastian Bach on sanonut olevansa avoin vanhan yhtyeensä Skid Row’n klassisen kokoonpanon paluukeikoille. Laulaja keskusteli aiheesta hiljattain detroitilaisen WRIF-radion haastattelussa, jossa tämä sanoi bändin olevan sen faneilleen velkaa.

– Mielestäni se olisi hyvä tapa antaa jotain takaisin niille, joiden ansiosta saamme edelleen rojaltishekkejä kun olemme viisi- ja kuusikymppisiä. Tunnen syyllisyyttä, kun ajattelen asiaa. Meidän pitäisi palata yhteen, koska me saamme yhä rahaa tästä. Mutta emme ole tavanneet… yli 20 vuoteen. Emme ole olleet samassa huoneessa kertaakaan, mikä on uskomatonta, Bach toteaa.

Bach myös kertoo yrittäneensä ottaa vanhoihin bänditovereihinsa yhteyttä viime keväänä Alice In Chains -kitaristi Jerry Cantrellin viisikymmenvuotispippaloiden jälkeen keskusteltuaan aiheesta Metallica-basisti Robert Trujillon kanssa.

– Hän tuli ja kysyi, miksemme ole enää yhdessä. ”Tiedäthän, että ihmiset todella diggaisivat siitä?” Hän ehdotti, että lähettäisin heille jonkun mukavan tekstarin. Ja tämä siis Metallica-ukon suusta! Sanoin yrittäneeni sitä jo, mutta se ei vain toimi. Ja hän sanoi vain: ”Sebastian, kirjoita heille jotain mukavaa. Totta kai se toimii.”

– Menin kotiin ja pohdin, pitäisikö minun totella Metallicalta saamaani neuvoa ja päätin kokeilla sitä taas. Lähetin kaikille viestin: ”Hei jätkät, tammikuussa 2019 tulee 30 vuotta Skid Row -levyn julkaisusta. Mielestäni meidän kannattaisi harkita jotain uudelleenjulkaisua bonusmateriaaleineen, Oh Say Can You Scream -blu-rayta ja julisteita ja takahuonepasseja…” – kaikkea sellaista mitä vaikka Rush tai Allman Brothers julkaisee ja mitä minä ostan hulluna.

– ”Tehdään 30-vuotisjulkaisu. Toivottavasti voitte hyvin, kuulisin teistä mielelläni lisää”. Lähetin viestin enkä saanut vastauksia. Ihan totta: lähetin viestin viidelle jätkälle eikä yksikään reagoinut. Okei. Kai se oli tyhmä idea. Eka levy täyttää 30 vuotta ja fanit olisivat varmasti mielissään sellaisesta erikoispainoksesta, mutta mitäpä tällainen tyhmä vanhus tietää, Bach nauraa.

Kitaristi Dave ”Snake” Sabo kertoi viime marraskuussa antamassaan haastattelussa, että vanha jengi oli lähellä koota rivinsä vuonna 2016, mutta homma kariutui vanhoihin skismoihin, jotka aikanaan repivät yhtyeen ajalle. Snaken mukaan paluun mahdollisuus on tällä hetkellä ”olematon” – ja Bachin lausunnot näyttävät vahvistavan tämän.

Bachin radiohaastattelun käänis tekstimuotoon Blabbermouth.