Entisen Skid Row -keulakuvan mielestä netissä ei ole enää yhtään niin hauskaa kuin ennen – käyttää esimerkkeinä Donald Trumpia ja Axl Rosea

Yhdysvaltalaisen Skid Row’n entinen solisti Sebastian Bach ei erityisemmin välitä internetin nykyisestä ilmapiiristä. Mies on erityisen harmissaan sosiaalisessa mediassa usein vastaan tulevasta negatiivisuudesta ja kyseenalaistaa koko kommunikaatiomuodon mielekkyyden, hakien havaintojensa vahvistukseksi esimerkkinsä Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpista sekä Guns N’ Roses -laulaja Axl Rosesta.

”Donald Trump ja Axl Rose ovat näyttäneet maailmalle, että Twitter, Facebook ja internet eivät ole enää hauskoja paikkoja. Päinvastaisilla tavoilla. Kuten Time Magazine kirjoitti: ’Olemme menettämässä internetin vihan kulttuurille.'”, Bach aloitti ja vahvisti seuraavassa twiitissään tarkoittaneensa Rosen twiittaavan liian vähän ja Tumpin puolestaan aivan liikaa. ”Bingo. Axl ei twiittaa ollenkaan vaikka on planeetan suurin rocklaulaja. Donald Trump twiittaa jokaikinen päivä kaikki hirvittävät ja mielipiteitä jakavat ajatuksensa, jotka hänen päässään kulloinkin pyörivät. Axl näyttää, että on 100% coolimpaa olla käyttämättä Twitteriä kuin käyttää sitä.”