Sentenced saa oman nimikkohuurteisen – ”Nautitaan kylmänä ja runsaasti, aamusta iltaan ja pohjaan saakka”

Ever-Frost on kitaristi Sami Lopakan sanoin "helevetin hyvvää kalijaa".
26.10.2017 13:50

Uransa jo vuonna 2005 lopettaneen Sentencedin ystäviä hemmotellaan tänä syksynä nestemäisessä muodossa. Tornion Panimo tuo nimittäin markkinoille yhtä kansainvälisesti menestyneintä suomalaista metallibändiä kunnioittavan Ever-Frost–oluen.

– Postuumi ajoitus on kaikkien etu. Jos meillä olisi ollut nimikko-olut jo bändin toiminta-aikana, Sentenced olisi saattanut tulla tiensä päähän jo paljon nähtyä aiemmin! Sentencedin rumpali Vesa Ranta veistelee.

Ever-Frost on Lapissa käsityönä pantu pilsner. Oluen etiketit ovat graafikko Markus Paajalan käsialaa ja niihin on painettu otteita bändin sanoituksista, joita leimaa mustalla huumorilla sävytetty kerronta masennuksesta, itsemurhasta ja kuolemasta. Toimitukset kauppoihin alkavat marraskuun ensimmäisellä viikolla.

– Tämä on ihan helevetin hyvvää kalijaa. Meillä on laajaa vertailupohjaa, sillä olemme vuosien varrella retkillämme ryypänneet melkein kaikkia maailman oluita. Tämä on yksi parhaista. Ever-Frost nautitaan kylmänä ja runsaasti, aamusta iltaan ja pohjaan saakka, kitaristi Sami Lopakka hehkuttaa.

– Sentenced ja olut kuuluvat yhteen. Haluamme kiittää Tornion Panimoa tästä huomionosoituksesta bändiämme ja sen historiaa kohtaan, Ranta lisää.

Lisää luettavaa