Sharon den Adel julkaisi sooloprojektinsa debyyttisinglen – Laulajalla myös hyviä Within Temptation -aiheisia uutisia

Den Adelin uusi projekti tottelee nimeä My Indigo.
13.11.2017 10:23

Hollantilaisen Within Temptationin laulaja Sharon den Adel on yhtyeen tauon aikana paitsi keskittynyt perhe-elämään, myös työstänyt uutta My Indigo -nimistä sooloprojektiaan. Den Adel on nyt julkaissut projektinsa nimeä kantavan debyyttisinglen sekä videotervehdyksen, jossa hän avaa projektinsa taustoja ja valottaa myös Within Temptationin tulevaisuudennäkymistä.

”Viime kiertueen päätyttyä menin tuttuun tapaan studioon tarkoituksenani kirjoittaa uutta musiikkia. Tavallisesti minulla on kiertueiden jälkeen paljon energiaa ja inspiraatiota, mutta tällä kertaa niin ei ollutkaan. Sen lisäksi perheessäni tapahtui asioita ja yhtäkkiä olin paljon isomman kriisin keskellä. Tarvitsin siis aikaa käsitelläkseni ja hoitaakseen tätä kaikkea ja niin teinkin. Ei takarajoja tai esiintymisen paineita, ainoastaan aikaa perheelleni ja ystävilleni”, den Adel avaa tauon taustoja.

”Within Temptationilla on tällä hetkellä todella hyviä demovaiheessa olevia kappaleita, joiden kanssa menemme piakkoin studioon. Uusi julkaisu on siis tulossa ensi vuonna. Lisäksi olen työstänyt omia, henkilökohtaisia kappaleita selvitäkseni niistä asioista, joita olen käynyt läpi. Projektin nimi on My Indigo ja sen ensimmäinen kappale on myös nimeltään My Indigo. Toivottavasti pidätte siitä.”

Aiheeseen liittyen

Lisää luettavaa