Sharon Osbourne ei sanoissaan juuri säästele: kutsuu entistä Ozzy-basistia ”surkeaksi vanhaksi vittupääksi”

Sharon Osbourne ei sanoissaan säästele entisestä Ozzy Osbourne -basisti Bob Daisleystä puhuessaan.

Rockin rautarouvan mielipide miehestä tuli esiin tämän hiljattaisessa Celebrity Access Encorelle myöntämässä haastattelussa.

Daisley soitti kaikkiaan kuudella Ozzy-albumilla, mukaan lukien Blizzard of Ozz sekä Diary of a Madman, ennen kuin sai lopulliset lähtöpassit orkesterista vuonna 1994. Sittemmin basisti on haastanut Osbournet oikeuteen useammankin kerran maksamattomien rojaltien vuoksi. Mies on myös väittänyt Ozzyn olleen alunperin bändi, eikä pelkkä Pimeyden prinssin sooloprojekti. Sharon ei kuitenkaan jaa tätä näkemystä sitten alkuunkaan.

”Ei ikinä”, Sharon täräyttää ja kutsuu Daisleytä ”surkeaksi vanhaksi vittupääksi, joka soitti kahdella rockin parhaalla levyllä, eikä hän pääse yli siitä, ettemme käyttäneet häntä enempää. Se oli vähän että ’Hyvästi. Näkyillään.’ Eikä hän ole koskaan päässyt sen yli.”

Lisäksi Sharon sanoo Daisleyn yrittävän ”muuttaa historiaa”. ”Se ei ollut koskaan bändi”, Sharon väittää. ”Ei millään. Se oli Ozzy Osbourne.”

Kommentit ovat jatkumoa vuosia jatkuneelle väännölle ja vihanpidolle, jonka tietynlainen kulminaatiopiste oli vuonna 2002 julkaistut uusintapainokset Ozzyn ensimmäisistä soololevyistä. Kyseisillä äänitteillä Daisleyn osuudet korvattiin tuolloin Ozzyn bändissä soittaneen Robert Trujillon soittamilla raidoilla. Sharonin mukaan ratkaisuun päädyttiin ”opetuksena Bobille”.