Shawn Crahan on kiinnostunut Slipknot-elokuvasta – kunhan sitä ei tehdä kuten Bohemian Rhapsodya

15.11.2022 09:25

Miltä kuulostaisi ajatus Slipknot-elokuvasta? Ainakin Shawn Crahanin mielestä se on aivan hyvä idea. Clown-lisänimellä bändihommissa tunnettu Crahan pohti asiaa NME:n haastattelussa, ja moinen tuotos saattaa aivan hyvin olla tulossa – kunhan siitä ei yritetä tehdä Bohemian Rhapsodyn kaltaista parin tunnin normielokuvaa.

”Olen katsonut Bohemian Rhapsodyn, ja sen ongelmana on se, että elokuva on kertoo hyvin yksipuolisen tarinan”, Crahan sanoo. ”Siinä on vain yksi tähti, ymmärrätkö, se on Freddie Mercuryn tarina. Mutta minä olen myös Brian Mayn fani, ja haluaisin kuulla enemmän hänestä. Sitä ei voi kuitenkaan tehdä kahdessa tunnissa, ja nämä yritysmaailman pukumiehet, jotka hallitsevat elokuvabisnestä, he eivät halua homman kestävän yli kahta tuntia. Se olisi heille liian suuri riski”, Crahan sanoo.

Niinpä Slipknotin tarina aiotaan kyllä filmatisoida, mutta projektia ei haluta toteuttaa Hollywoodissa. Ja mitä ilmeisimmin Slipknotin musiikkivideoita runsaasti ohjannut Crahan haluaa olla tiiviisti mukana teoksen toteuttamisessa.

”Minulla on niin paljon ideoita, ja monet ovat turhautuneet minuun sen vuoksi. Minulle on itse asiassa sanottu, että ’ehkä olisi parasta, jos et olisi tässä mukana’. Minä olen sitten sanonut siihen, että ’joopa joo, katsotaan miten sellainen kuvio toimii’. Koska jos en ole mukana, en todella ole mukana. Siis onnea matkaan vain sen kanssa, mitä helvettiä nyt yritätkään tehdä, koska en aio hyväksyä siitä sanaakaan”, Crahan sanoo.

Vaikeita neuvotteluja on siis edessä! Jonkinlainen minisarja voisi kyllä olla kiinnostava tästä aiheesta, kun Slipknotiin liittyy suorastaan hämmentävän paljon surullisia tarinoita. Paul Gray ja Joey Jordison ovat kuolleet, Crahanin tytär menehtyi huumeiden yliannostukseen vain 22-vuotiaana ja niin edelleen. Paljon on painolastia kertynyt yhden bändin kannettavaksi.

Lisää luettavaa