Sieltähän se vahvistus vihdoin tuli: A Perfect Circlen uutuusalbumi on paitsi todellakin ilmestymässä, sitä ei edes tarvitse vartoilla enää kauaa

5.2.2018 20:34

Iloitkaa ystävät, sillä yhdysvaltalaisen A Perfect Circlen neljätoista pitkää vuotta odotettu uutuusalbumi on saanut nimen ja julkaisupäivämäärän. Eat The Elephant -nimisen pitkäsoiton on tuottanut Slayerinkin kanssa työskennellyt Dave Sardy ja se ilmestyy kauppojen hyllyille huhtikuun 20. päivä.

Yhtyeen nokkamies Maynard James Keenan kommentoi albumia ja sen julkaisuajankohtaa seuraavin sanakääntein:

”Vaikka olenkin äärimmäisen innoissani tämän albumin viimeistelystä 14 vuoden hiljaiselon jälkeen, olen itse asiassa vielä innostuneempi siitä, että sen kansainvälisellä julkaisupäivällä on syvempi merkitys. Huhtikuun 20. on Carina Roundin syntymäpäivä. Hän on rakas ystävä, jolle on vaikea ostaa mitään. Niinpä paineet sen suhteen ovat nyt poissa. Täytyy tietenkin myös mainita, että pilven pössyttelijät tulevat epäilemättä olemaan täpinöissään julkaisupäivän ollessa 4-20. Toimikoon se loistokkaana soundtrackina hihittelylle ja napostelun aiheuttamalle rapistelulle. Toivottavasti Cheech & Chong voivat olla ylpeitä.”

Eat The Elephantin kappalelistaus näyttää kokonaisuudessaan tältä:

 1. Eat The Elephant
 2. Disillusioned
 3. The Contrarian
 4. The Doomed
 5. So Long, And Thanks For All The Fish
 6. TalkTalk
 7. By And Down The River
 8. Delicious
 9. DLB
 10. Hourglass
 11. Feathers
 12. Get The Lead Out

Eiköhän tätä uutta materiaalia sovi odottaa kuulevansa myös kesäkuussa Helsingin Sideways-festivaaleilla.

Lisää luettavaa