”Sinä jos kuka pystyt voittamaan tämän taistelun” – Kollegat reagoivat Megadeth-pomon syöpäuutiseen

Myös Dave Mustainen tytär julkaisi koskettavan kannustusviestin.
18.6.2019 13:27

Thrash metal -legenda Megadethin johtaja Dave Mustaine pudotti eilen uutispommin kertomalla syöpädiagnoosistaan. 57-vuotiaalla Mustainella on todettu kurkkusyöpä, jonka paranemisennuste on onneksi hyvin korkea. Hoitojen vuoksi Megadeth joutuu kuitenkin perumaan lähes kaikki sovitut keikkansa, mutta jatkaa edelleen seuraavan pitkäsoittonsa työstämistä.

Kun uutinen Mustainen syöpädiagnoosista tuli julkisuuteen, monet muusikkokollegat lähettivät voimia ja jaksamisia miehelle sosiaalisen median kautta. Terveisensä Mustainelle ovat lähettäneet muun muassa Lacuna Coilin Cristina Scabbia, Arch Enemyn Michael Amott, Sons of Apollo- ja ex-Dream Theater -rumpali Mike Portnoy, Testamentin Alex Sklonick, ex-Metallica-basisti Ron McGovney, Tim ”Ripper” Owens  sekä Judas Priestin, Overkillin ja Anthraxin jäsenet. Ja lisää viestejä tulee jatkuvalla syötöllä.

”Lähetän parantavia viboja veriveljelleni ja lähes koko musikaalisen elämäni mukana kulkeneelle ystävälleni. Sinä jos kuka pystyt voittamaan tämän taistelun ja potkimaan syöpää perseelle! Exodus ja koko metalliyhteisö on kanssasi”, kirjoittaa Exodus- ja Slayer-kitaristi Gary Holt.

Daven 21-vuotias tytär Electra Mustaine julkaisi hänkin kauniin ja kannustavan viestin Twitterissä. Viestin liitteeksi on laitettu kaksi kuvaa, joista toisessa Mustaine poseeraa Electran kanssa.

”Tekisin ja antaisin mitä tahansa tämän miehen puolesta. Rakastan sinua, isä. Olet opettanut minulle, miltä rakkaus näyttää sekä luottavaisuutta, kestävyyttä, sitoutumista sekä ennen kaikkea voimaa. Niinä päivinä kun sinun voimasi, minä annan sinulle omaani”, Electra kirjoittaa.

Lisää luettavaa