Sinéad O’Connor keikalle Helsinkiin

Irlantilainen Sinéad O’Connor saapuu keikalle Helsinkiin perjantaina 17.5. Konserttipaikkana toimii Finlandia-talo ja lipunmyynti käynnistyy tiistaina 5.2.

Kaljusta lookistaan tunnettu ja mielenterveysongelmista kärsinyt laulajatar on nimennyt kiertueensa itseironisesti The Crazy Baldhead Touriksi.

Sinéadin debyytti The Lion And The Cobra ilmestyi 1987 ja maailmanlaajuinen läpimurto tapahtui kolme vuotta myöhemmin Sinéadin tehtyä unohtumattoman version Princen alun perin The Family -yhtyeelle kynäilemästä Nothing Compares 2 U -biisistä.

Sen jälkeen Sinéadin ura on aaltoillut laidasta toiseen ja hän on ollut otsikoissa vähintään yhtä usein mielipiteidensä ja tempaustensa (etenkin Paavin kuvan repiminen suorassa tv-lähetyksessä) kuin musiikkinsa takia.

Sinéad O’Connorin tuorein albumi on viime vuonna ilmestynyt How About I Be Me And You Be You? Katsotaan loppuun sen iänikuisen – mutta yhä riipaisevan upean – Nothing Compares 2 U:n sijaan Sinéadin tuore esiintyminen Jools Holland Show’ssa. Biisinä on uuden levyn hieno avausraita 4th And Vine.

www.sineadoconnor.com