”Sitten tulikin isku päin kasvoja” – Trio Niskalaukauksesta erotettu Seppo Pohjolainen kommentoi tilannetta

17.11.2023 15:49

Eilen uutisoitiin, että Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus on yhtä alkuperäisjäsentä köyhempi. Vuodesta 1996 asti orkesterissa rumpalina toiminut Seppo Pohjolainen on nimittäin poistunut yhtyeen kokoonpanosta. Asiasta ilmoitettiin lyhyellä ilmoituksella sosiaalisessa mediassa: ”Pitkäaikainen yhteistyö rumpalimme Seppo Pohjolaisen kanssa päättyi tänään. Toivotamme Sepolle kaikkea hyvää ja kiitämme menneistä yhteisistä vuosista”, bändin muiden jäsenten allekirjoittamassa viestissä lukee.

Nyt Pohjolainen kommentoi tilannetta omalla Facebook-seinällään. Ilmeisesti ero tuli muusikolle yllätyksenä.

”Suuri kiitos kaikille ystäville, faneille ja tukijoille tsempeistä ja haleista. Olen yhtä järkyttynyt kuin tekin tämän illan tapahtumista”, Pohjolainen kirjoittaa ja jatkaa:

”Innoissani menin ABC:lle bänditapaamiseen, joka oli kutsuttu koolle. Ajattelin, että josko vihdoin aloittaisimme uuden levynteon Timo Rautiainen & Trio Niskalaukauksen kanssa, mutta sitten tulikin isku päin kasvoja ja olinkin erotettu bändistä. Kyllä tästä toivutaan mutta aikaa se vie.”

Timo Rautiainen pysyy asiasta toistaiseksi vaiti. Yle tavoitti laulajan ja kysyi kommenttia, mutta sellaista ei saatu. Palataan ajan mittaan aiheeseen.

Lisää luettavaa