Slashin sooloyhtyeen laulaja jameistaan Led Zeppelin -legendojen kanssa: toivottavasti siitä ei ole olemassa äänitallennetta

Kuten jotkut varmasti tietävätkin, Slash Featuring Myles Kennedy And The Conspiratorsin laulaja Myles Kennedy oli ehdolla Jimmy Pagen ja John Paul Jonesin Led Zeppelinin vuoden 2007 yhteenpaluun jälkimainingeissa suunnitteleman projektin solistiksi. Zeppelinin vuoden 2007 Lontoon O2 Arenan -keikan jälkeen spekulaatiot velloivat valtoimenaan orkesterin jatkosuunnitelmista, joissa Page, Jones ja Robert Plant jatkaisivat jättiläisen tarua Jason Bonham periessä edesmenneen isänsä paikan yhtyeen rumpupatteriston takana. Hyvin nopeasti kävi kuitenkin selväksi, että Plant ei halunnut minkäänlaista osaa eikä arpaa hankkeeseen, joten Page, Jones ja Bonham päätyivät jammailemaan useammankin eri laulajakandidaatin kanssa. Raporttien mukaan treeneissä kävi Kennedyn lisäksi ainakin Aerosmith-kultakurkku Steven Tyler.

Ultimate Classic Rock raportoi Kennedyn kertoneen vastikään Eddie Trunkin haastattelussa, että tilanteesta ei ole olemassa videomateriaalia, mutta paljastaa kuitenkin kuulleensa useammastakin eri lähteestä mahdollisten ääniraitojen olemassaolosta. ”Minä itse asiassa toivon, ettei sitä nauhoitettu”, mies toteaa. ”Olin silloin nimittäin melko kipeä. Olin juuri tullut Australian-rundilta ja minulla oli jonkinlainen keuhkoputkentulehdus tai vastaava ja muistan, että meni muutama päivä ennen kuin ääneni palautui. Toivon siis, ettei mitään tallenneta olisi olemassakaan!”

Aiemmin Kennedy on kommentoinut kokemuksiaan legendojen kanssa jamittelusta seuraavasti: ”Voit uskoa, että muistan ne treenit lopun ikääni”, mies kuvaili vuonna 2014. ”Kun puhumme tästä, se tuntuu ihan naurettavalta — ei voi pitää paikkaansa, mutta niin vain se tapahtui. En tiedä mitä he odottivat tapahtuvan. He halusivat vain soittaa; he halusivat jammailla. He halusivat pistää jonkinlaisen projektin pystyyn. Siitä minkälainen se tulisi olemaan, ei ollut varmuutta, mutta Led Zeppelin uudella laulajalla se ei olisi ollut. Tietenkään.”

Page ja Jones luopuivat paluusuunnitelmistaan lopulta vuonna 2009.