Mitä kuuluu Slashin soolouralle Guns N’ Rosesin reunionin myötä? Laulaja Myles Kennedy kertoi aiheesta radiohaastattelussa

13.12.2017 12:37

Guns N’ Roses malttoi viimein pistää supermenestyneen Not in This Lifetime -kiertueensa tauolle. Ympäri maailmaa jo puolentoista vuoden ajan matkannut bändi pitää hetken taukoa ja lähtee tien päälle jälleen ensi kesänä. Viroon orkesteri saapuu 16. heinäkuuta.

Olisiko bändin jäsenillä nyt sitten aikaa keskittyä muihin projekteihin? Esimerkiksi Slashin sooloura oli aivan hyvällä mallilla ennen GNR:n paluuta, ja Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators -kokoonpanolla äänitettyä World on Fire -levyä (2014) pidettiin parhaana albumina, mitä hattupäinen kitaristi on julkaissut aikapäiviin.

Laulaja Kennedy vieraili hiljattain haastateltavana Eddie Trunkin radio-ohjelmassa, ja hänen mukaansa World on Firelle ei kannata odottaa jatkoa vielä moneen vuoteen. Haastattelusta kertoo tekstimuodossa Blabbermouth.

”Slash ja minä viestittelemme ajoittain, ihan vain tarkastaaksemme missä mennään. Juuri nyt kuitenkin työstän täysillä omaa soololevyäni, ja vuonna 2019 on tarkoitus keskittyä Alter Bridgeen”, Kennedy sanoo toiseen bändiinsä viitaten.

Myles Kennedy and the Conspirators -levystä on kuulemma keskusteltu, mutta kun GNR-juna kulkee nyt niin vauhdilla, sen edistäminen saa luvan odottaa. Uutta materiaalia on syntynyt edellisen levyn jälkeen noin puolikkaan albumin verran.

Kennedy lisää olevansa onnellinen sekä Slashin että Guns N’ Rosesin puolesta.

”Heidän menestyksensä on hyväksi koko rockmusiikille. Olen todella iloinen, koska onhan se… Mikä eeppinen seikkailu heillä onkaan ollut”, Kennedy sanoo.

Lisää luettavaa