Slayer-kitaristi ei juuri musiikin nykymenosta perusta: ”Rap on Amerikan suosituinta musiikkia. Se ei ole rock ’n’ rollia ja saa vereni kiehumaan”

https://www.youtube.com/watch?v=vxfZ2J850zI

Slayerin ja Exoduksen riveissä kitaraa vinguttava Gary Holt ei ole tyytyväinen mies.Kitaristisuuruus keskusteli Full Metal Jackien haastattelussa muun muassa Slayerin jälkeisestä elämästä, kun puheeksi tuli uudet metallin parissa operoivat yhtyeet. Vastauksessaan mies totesi musiikkibisneksen muuttuneen yhtyeidensä kulta-ajoista huomattavasti, samoin kuin suuren yleisön kulutustottumusten.

– Tuo on todella kiperä kysymys. Tällä hetkellä on niin paljon kovia bändejä, mutta samaan aikaan kolmen vuosikymmenen uran rakentaminen on käynyt aina vain vaikeammaksi. Bändit kuten Slayer, Exodus ja Megadeth – me olemme onnekkaita että olemme jo vanhoja. Me aloitimme aikoina ennen musiikin lataamista. Silloin sitä kutsuttiin kasettien vaihdoksi. Pystyimme rakentamaan itsellemme fanikannan, kun nykyisin se on paljon vaikeampaa.

– On paljon Municipal Wasten kaltaisia mahtavia bändejä, joita ei voi enää oikein kutsua uusiksi tulokkaiksi, sillä he ovat olleet mukana kuvioissa jo vaikka kuinka kauan. On Power Tripiä ja monia muita. Mutta mitä tulee isojen areenoiden täyttämiseen, seuraavan extreme metalin -edustajan nouseminen siihen luokkaan on vaikeaa, koska bisnes on muuttunut niin paljon. Toivon toki, että niin tapahtuu. Rap on Amerikan suosituinta musiikkia ensimmäistä kertaa koskaan. Se ei ole rock ’n’ rollia ja saa vereni kiehumaan, se todellakin suututtaa minua.