Slayer-rumpali ei katso hyvällä Metallican Lars Ulrichin mollaamista – ”Ojennan aina kaikkia hänestä paskaa puhuvia”

16.8.2023 20:25

Entinen Slayer-kannuttaja Dave Lombardo ei pidä siitä, että hänen Metallicassa soittavan kollegansa Lars Ulrichin soittotaitoja moititaan. Lombardolta kysyttiin hiljattain Metal Hammerin haastattelussa, kokeeko hän Ulrichin saavan liikaa lokaa niskaansa tietyltä osalta metallifaneja.

”Ehdottomasti”, Lombardo toteaa. ”Näin [Gojiran] Mario Duplantierin puhuneen hiljattain hyvää Larsista.”

”Lars on minusta oleellinen osa Metallicaa — se ei kuulostaisi samalta kenenkään muun kanssa”, Lombardo jatkaa. ”Ojennan aina kaikkia hänestä paskaa puhuvia, sillä en tykkää siitä. Lars tulee hyväksyä sellaisena kun hän on, samoin hänen panoksensa Metallican soundiin. Se on inspiroiva bändi, ja kaikki haluaisivat olla yhtä iso juttu kuin Metallica, eikä siihen asemaan pääse ottamatta riskejä. He järkyttivät ihmisiä leikkaamalla lettinsä, mutta se oli osa heidän evoluutiotaan ja he selvästikin tiesivät mitä olivat tekemässä. On upeaa että he ovat edelleen kehissä potkimassa jengiä perseille.”

Lombardo on vuosien varrella osoittanut useammankin kerran tukeaan Ulrichille ja korostanut tämän merkitystä Metallican olemassaololle.

Lisää luettavaa