Slayerin jäähyväiset lähestyvät, mutta yhtyeen taru ei suinkaan ole päättymässä – ainakin mikäli bändin manageria on uskominen

Slayerin jäähyväiskiertueen lähestyessä vääjäämätöntä päätepistettään, monet fanit valmistautuvat hyvästelemään suosikkiyhtyeensä lopullisesti. Yhtyeen manageri Rick Sales kuitenkin vakuuttaa, ettei bändi ole katoamassa mihinkään.

”Tämä bändi on aina ollut todella suoraselkäinen”, mies kommentoi Mass liven tuoreessa haastattelussa viitaten siihen, että Slayer haluaa lopettaa keikkailun ennen uskottavuutensa rapistumista. ”On pari juttua, jotka jatkuvat. Ymmärrän hyvin heidän päätöksensä lopettaa rundaaminen. Se ei kuitenkaan tarkoita bändin loppua. Se tarkoittaa vain kiertämisen lopettamista. Ajattelin sen aina niin, että ’on parempi lopettaa huipulla’. He tekivät sen päätöksen. He eivät lypsä sitä. Ymmärrän sen, ja he tekivät täysin oikean valinnan.”

”Kovin moni ryhmä ei ole kestänyt näin pitkään”, Sales lisää. ”Minulle se on katkeransuloista, mutta olen otettu, että saan olla mukana.”

Slayer julkaisi perjantaina The Repentless Killogy -konserttielokuvansa, joka sisältää sekä livesoitantaa että dokumentaarista materiaalia. Voit tutustua siihen tarkemmin tästä:

Suoratoistopalveluiden lisäksi The Repentless Killogy on saatavilla ainakin lp:nä, cd:nä sekä Blu-Rayna.