Sleigher on täällä taas! – Dream Theater-, Haken- ja Protest The Hero -muusikot väänsivät taas Slayer-klassikosta jouluversion

Lappi mainittu!
26.12.2022 10:11

Joulu oli ja meni ja joululaulut ovat jo hyvän aikaa tursunneet korvista ulos, mutta siitäkin huolimatta nostettakoon tämä esille. Vuosi sitten ensimmäisen kerran Slayer-ikivihreästä jouluisen muunnelman tehnyt Sleigher-ryhmä on nimittäin täällä taas ja ottanut lisää thrash-suuruutta käsittelyynsä. Viime vuonna Seasons in the Abyss -kappale vääntyi Sleigherin käsissä Seasons Greetings in the Abyssiksi ja tänä vuonna South of Heaven (johon on sotkettu myös hieman Mandatory Suicidea) on puolestaan South of Lapland.

Mukana musisoimassa ovat viime vuoden tapaan Rody Walker (Protest the Hero), Jordan Rudess (Dream Theater), Charlie Griffiths (Haken), kuvataiteilija Dan Goldsworthy sekä Haken-rumpali Ray Hearne tuubassa (!). Tämän vuoden rykäisyllä ovat mukana lisäksi Mercyful Faten keikkabasistina toimiva Becky Baldwin, Youtube-rumpali Delta Empire, Jeramie Kling örisemässä ja Fernando Ufret Skeletorina (!).

Lisää luettavaa