Slipknot-nokkamies pikavauhtia leikkaukseen – kiertueen aloitusta siirretty

4.6.2016 11:31

Slipknot-laulaja Corey Taylor päätyi leikkauspöydälle juuri ennen Slipknotin ja Marilyn Mansonin yhteiskiertueen suunniteltua starttia, raportoi Metal Injection. Miehen Facebookissa julkaisemasta lausunnosta käy ilmi, että operaatio tuli vastaan niin sanotusti pyytämättä ja yllättäen, mutta vointi on olosuhteisiin nähden varsin mainio:

”Harmikseni joudun kertomaan faneillemme, että joudumme siirtämään Yhdysvaltain-kiertueemme alkua kahdella viikolla. Jouduin nimittäin suunnittelemattomaan selkäleikkaukseen. Toivun kuitenkin hyvää vauhtia ja kaikki meni hyvin! Tarvitsen hieman lisää toipumisaikaa ennen paluutani keikkalavoille ja aloitamme kesäkiertueemme Nashvillestä 28.6, jatkaaksemme siitä sitten suunnitellusti eteenpäin. Päivitys siirrettyjä keikkapäiviä koskien on luvassa muutaman seuraavan päivän sisällä. Toivottavasti ymmärrätte tilanteen ja kiitos ainaisesta tuestanne!”

Mansonin, Slipknotin ja Of Mice & Menin yhteisen Pohjois-Amerikan kiertueen oli määrä alkaa 9. päivä kesäkuuta Utahin Salt Lake Citystä.

Lisää luettavaa