Slipknot-perkussionistin mukaan poliitikot syyttävät metallimusiikkia joukkoampumisista, koska ”he eivät tiedä mitä tekevät”

Slipknot - Shawn "Clown" Crahan
AOP

Pian sen jälkeen kun kävi ilmi, että aiemmin tässä kuussa Daytonissa yhdeksän ihmistä tappanut ja ainakin 27:ää haavoittanut joukkoampuja oli tekojensa aikana pukeutunut metalliyhtye Acacia Strainin paitaan, monet tahot ovat hakeneet syytä hirmutekoihin musiikista. Slipknot-solisti Corey Taylor vastasi aiemmin daytonilaisen reportterin vihjauksiin asioiden mahdollisesta yhteydestä twiittaamalla:

”Ei. Et helvetissä ryhdy tähän. Tässä ei ole kyse mistään vitun t-paidasta. Eikä Acacia Strain ole bändi, joka levittää vihan tai kostonhimon sanomaa. Syytä tappajaa; älä vaatetusta. Senkin ghouli.”

Slipknot-perkussionisti Shawn ”Clown” Crahan on kollegansa kanssa samoilla linjoilla. Miehen mielestä poliitikot syyttävät metallia joukkoampumisista lähinnä siksi, etteivät he tiedä mitä ovat tekemässä.

”Useasti kun he yrittävät kääntää huomion muihin juttuihin, kuten nyt musiikkiin, se johtuu vain siitä, etteivät he tiedä mitä helvettiä he ovat tekemässä”, Crahan kommentoi MetalSucksin mukaan St. Louis Post-Dispatchille. ”He loivat kaikki nämä lait, ja nyt he eivät pysty kumoamaan tai muokkaamaan niitä. He eivät kykene löytämään kultaista keskitietä. He eivät voi tehdä kompromisseja.”

”Kun asiat ovat näin, he tulevat aina syyttämään jotain pientä fraktiota”, mies lisää. ”Ja minä olen se fraktio.”