Slipknot-perkussionistin tyttären muistokirjoitus kertoo koskettavasti tämän taistelusta huumeriippuvuutta vastaan

AOP

Viime viikonloppuna saimme luettavaksemme järkyttäviä uutisia Slipknot-leiristä. Yhtyeen alkuperäisjäsen Shawn ”Clown” Crahan kertoi tuolloin nuorimman tyttärensä, vasta 22-vuotiaan Gabriellen menehtyneen toistaiseksi vahvistamattomasta syystä 18. päivä kuluvaa kuuta.

Nyt Gabriellen muistokirjoitus on julkaistu Des Moines Registerissä. Siinä nuorta naista muistellaan ulospäinsuuntautuneena, myötätuntoisena ja rakastavana ihmisenä, joka taisteli vuosien ajan huumeriippuvuutta vastaan. ”Hän kamppaili sen kanssa urheasti ja huolimatta siitä kuinka monta kertaa kaatui, hän nousi aina uudelleen jaloilleen”, muistokirjoituksessa kirjoitetaan. ”Hän ei taistellut ainoastaan itselleen, vaan myös muiden puolesta. Jos hän halusi tulla muistetuksi jostakin, niin siitä, kuinka hän oli aina valmis auttamaan muita, oli aina myötätuntoinen, eikä koskaan antanut periksi addiktiota vastaan kamppaillessaan.”

TMZ raportoi Gabriellen kuolinsyyn olevan mahdollinen yliannostus. Gabrielle menehtyi vain kaksi päivää sen jälkeen kun oli jakanut Instagramissa päivityksen viiden kuukauden mittaisesta raittiudestaan.