Slipknotin oikeuteen haastanut perkussionisti ei halua jättää yhtyettä – asianajaja: ”Hän luuli kaikkia kohdeltavan tasa-arvoisesti”

Paul Harries

Raportoimme viime viikolla, kuinka Slipknotissa vuodesta 1998 perkussioita soittanut Chris Fehn aikoo haastaa muun yhtyeen oikeuteen tuottojen pimittämisestä. Erityisesti Fehn syyttää tilanteesta laulaja Corey Tayloria ja perkussionistitoveri Shawn Crahania, jotka ovat miehen mukaan pyörittäneet Fehnin tietämättä lukuisia erilaisia Slipknotiin liittyviä liiketoimia.

Nyt The Des Moines Register on haastatellut Fehnin asianajaja Joseph Dunnea tuoreen kanteen tiimoilta.

”[Fehn] luuli, että kaikkia kohdeltiin tasa-arvoisesti”, Dunne kommentoi. ”Asiakkaani haluaa vain selvittää tämän asian henkilöiden, joiden rinnalla hän on soittanut 20 vuotta, kanssa.”

Dunne lisää myös, että ”Fehnin työsuhteessa yhtyeeseen ei ole tapahtunut virallista muutosta”, ja mikäli se on vain miehestä itsestään kiinni, ”Hän haluaisi pysyä jäsenenä myös jatkossakin.”

Kanteen tarkempi sisältö on luettavissa täältä.

Saapa nähdä kuinka tässä nyt sitten käykään. Ainakaan Taylor ei ole ollut yhtyetoverinsa toimista kommenttiensa perusteella kovinkaan mielissään.