Soundin uusi podcast starttaa Metallica-erikoisjaksolla 

Soundin podcastin ensimmäisessä jaksossa sukelletaan Metallican maailmaan Jone Nikulan ja Jussi 69:n kanssa. Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Live Nationin kanssa.

Soundi on julkaissut ensimmäisen jakson uudesta podcastistaan. Soundin podcast tarttuu musiikkimaailman kuumimpiin puheenaiheisiin terävästi, hauskasti ja asiantuntevasti. Luvassa on ilmiöiden, artistien ja tapahtumien pohtimista vaihtuvien juontajien vetämänä. Kuuntele haluamastasi palvelusta tai laita soimaan alapuolelta.
.
Ensimmäinen jakso on Metallica-erikoisjakso: thrash-uudistajasta rockjättiläiseksi. Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Live Nationin kanssa, ja sen juontajina ovat Jone Nikula ja Jussi 69.
.
Ensimmäisen Soundi-podcastin aiheena on kesällä 2024 tuplakeikalle Suomeen saapuva Metallica.  Miksi Lars Ulrich joutui skippaamaan keikan ja miten palokunta liittyy Metallican treeneihin?  Rocktoimittaja Jone Nikula ja The 69 Eyes -yhtyeen rumpali Jussi 69 pohtivat ja ihmettelevät  Metallican uraa nostaen esiin uskomattomiakin tarinoita vaikutusvaltaisen ja muuntautumiskykyisen yhtyeen historiasta. Tietenkin jaksossa pohditaan myös tulevaa M72-maailmankiertueen sisältöä.

Kuuntele: 

Spotifyn selainversiossa on ongelmia. Klikkaa tästä mobiilissa, jos Spotify-soitin yläpuolella ei toimi.