Spoilerivaroitus! Rammstein aloitti kiertueensa, tällaista settiä voi Tampereellakin odottaa

29.5.2019 08:29

Niin on uusi Rammstein-albumi saatu maailmaan, ja bändi on lähtenyt tapojensa mukaan tien päälle. Teutoniyhtyeen Euroopan-kiertue alkoi 28. toukokuuta Saksan Gelsenkirchenistä, ja seuraavat viikot orkesteri kulkee ristiin rastiin pitkin Keski-Eurooppaa. Kunhan Saksa, Espanja, Ranska, Tanska, Hollanti ja Iso-Britannia on käyty läpi, yhtye alkaa suunnata kohti pohjoista, ja 10. elokuuta bändi saadaan sitten viimein Tampereelle.

Koska Rammsteinin show’t ovat tunnetusti aika tarkalla koreografialla varustettuja spektaakkeleita, voi odottaa, ettei settilistaan ole luvassa kovin kummoisia muutoksia. Kun pyroefektit on suunniteltu leimahtamaan liekkeihin tietyssä kappaleessa ajassa 2:30, ei sen kappaleen tilalle tuosta noin vain oteta jotain toista biisiä. Rammsteinin setti lienee siis Tampereella suunnilleen sama kuin mitä kuultiin kiertueen avauskeikalla, ja sen konsertin kappalelista oli Blabbermouthin mukaan seuraava:

1. Was Ich Liebe
2. Links 2-3-4
3. Sex
4. Tattoo
5. Sehnsucht
6. Zeig Dich
7. Mein Herz Brennt
8. Puppe
9. Heirate Mich
10. Diamant
11. Deutschland (Richard Z. Kruspen remix)
12. Deutschland
13. Radio
14. Mein Teil
15. Du Hast
16. Sonne
17. Ohne Dich

Encore:
18. Engel (Scala & Kolacny -versio)
19. Ausländer
20. Du Riechst So Gut
21. Pussy

Toinen encore:
22. Rammstein
23. Ich Will

Paljon on siis mukana kappaleita uusimmalta levyltä, mutta Sehnsuchtin, Mein Teilin, Du Hastin ja Sonnen kaltaiset keskeisimmät Rammstein-suosikit ovat yhä mukana. Verkkotuottajaa ilahduttaa suuresti, että Amerika on jätetty pois repertuaarista, mutta harmi kyllä Pussy-renkutus kummittelee yhä kuvioissa. No, kaikkea ei voi saada.

Lisää luettavaa