Stam1na heittää erikoiskeikan Helsingin jäähallissa – Juhlistaa metallisimman julkaisunsa pyöreitä vuosia

Rytmihäiriö ja Skálmöld lämmittelevät lauteet.

Stam1na juhlistaa ensi vuonna 10 vuotta täyttävää Raja-albumiaan erikoiskeikalla Helsingin Jäähallin Black Boxissa lauantaina 26. toukokuuta. Lämppäreinä toimivat islantilainen Skálmöld sekä maailman suurin ja kaunein surmacoreyhtye Rytmihäiriö. Liput keikalle tulevat Lippupisteessä ja Tiketissä myyntiin keskiviikkona 15. marraskuuta kello 9.

Rajaa treenattiin ja äänitettiin samalla nuoruuden innolla ja raivolla kuin kahta aikaisempaa levyä, jotka olivat jo nostaneet Stam1nan tähden korkealle. Erityisenä tavoitteena oli ylittää edellinen levy Uudet kymmenen käskyä, ja mietittiin, että biisien täytyi olla jollakin tapaa kehittyneempiä, muistelee laulaja-kitaristi Antti Hyyrynen, joka pitää levyä yhtyeen metallisimpana.

– Rajan tapauksessa saimme vielä lisäpontta Lemillä sijainneesta Purple Fly -studiosta, sillä olihan se hienoa nauhoittaa kotiseudulla. Lemille houkutellun metallisuuruus Janne Joutsenniemen tuotanto-osaaminen taas teki niin kovan vaikutuksen, että teimme hänen kanssaan myöhemmin myös Elokuutio-albumin (2016).

STAM1NA – RAJA10
Special guests: Rytmihäiriö & Skálmöld (ISL)

La 26.5.2018
Helsingin Jäähalli Black Box
Liput ennakkoon alk. 39€ Lippupisteessä ja Tiketissä
(liput tulevat myyntiin 15.11. klo 09)