Stam1nan loppuvuoden keikkakalenteri julki – hiki lentää niin koti- kuin ulkomaillakin

Stam1nalla on jo nyt takanaan melkoisen kiireinen keikkavuosi, johon on kuulunut niin jenkkilää kuin Eläkeläisten kanssa heitetty pyörähdys Saksassa. Mutta tämä on ollut vasta alkulämmittelyä ja tositoimet ovat vasta edessä.

Free Like a Flying Eagles 2017 -nimellä siunattu kiertue käynnistyy 10. kesäkuuta Vantaan Rockfestistä, jonka jälkeen kesä meneekin festivaalien merkeissä. Kesä huipentuu klubikeikkoihin Helsingissä, Joensuussa ja Jyväskylässä ja kyseessä ovat Stam1nan vuoden viimeiset esiintymiset Suomessa.

Koko vuosi paketoidaan puolestaan syksyllä, kun lemiläiset paiskaavat kättä karhulalaisen Omnium Gatherumin kanssa yhteisellä Euroopan-kiertueella. Kaksi kuukautta kestävä Arctic Circle Alliance -kiertue on myös Stam1nan uran pisin pyrähdys ulkomailla.

”Keikkarintamalla on tarjolla ihan uusia tuttavuuksia, muutamat vanhat klassikot sekä kesän päättävät hikiset kesäjuhlat Huora-yhtyeen kanssa! Muotitietoinen bändimme on myös lähes pakotettu uusiutumaan keikkavaatteiden osalta, koska cargo-shortsit ovat tuoreimman tutkimuksen mukaan hirveintä, mitä vaatekaapista voi löytyä”, hihkuu innostunut basisti Kai-Pekka Kangasmäki.

”Uikkarit ovat jo pakattuna ja perseet vahattuna, Portugali kutsuu, viva la Kake!”

Free Like a Flying Eagles 2017 -kiertuekalenteri näyttää seuraavalta:

10.6. The Rockfest, Vantaa
29.6. Provinssi, Seinäjoki
14.7. Outfox Festival, Salo
15.7. Pioneerifestivaali, Koria
28.7. Kuopio Rockcock, Kuopio
29.7. Qstock, Oulu
5.8. Oopperajuhlat, Savonlinna
11.8. SmugglerRok, Lieto
12.8. Virgin Oil, Helsinki w/ Huora (Liput myyntiin 18.5.)
18.8. Kerubi, Joensuu w/ Huora (Liput myyntiin 18.5.)
19.8. Lutakko, Jyväskylä w/ Huora (Liput myyntiin 18.5.)

Stam1nan, Omnium Gatherumin ja Skálmöldin The Arctic Circle Alliance – Chapter 1 -kiertueen tarkemmat tiedot löydät täältä.