Sting pohdiskelevana: ex-Police-pomo käsittelee Princen, Lemmyn ja Bowien kuolemia uudella kappaleellaan – katso livedebyytti tästä

Popin ja rockin pariin paluuta tekevä Sting debytoi tulevalta 57th & 9th -albumiltaan löytyvän Fifty Thousand -kappaleen perjantaina Later… With Jools Holland -showssa. Aiemmin Rolling Stonelle marraskuun 11. päivä ilmestyväksi aiotusta levystään jutustellut mies kertoi kappaleen olevan kirjoitettu Princen kuolinviikolla ja saaneensa inspiraationsa sekä The Purple Onen, että muiden rock-ikonien viime aikaisista poismenoista.

– Kuolevaisuus tietyllä tapaa ilmoittelee itsestään, varsinkin minun iässäni. Olen kuitenkin 64-vuotias, mies aloittaa ja jatkaa kappaleen teeman käsittelyllä: Se on kommentti kuinka shokkiin joudumme jonkun kulttuuri-ikoneistamme menehtyessä, olipa kyseessä sitten Prince, David Bowie, Glenn Frey tai Lemmy. He ovat tavallaan jumaliamme. Kun he kuolevat, se saa meidän pohtimaan omaa kuolevaisuuttamme. Jopa minä rocktähtenä joudun tekemään niin. On jokseenkin katkeransuloista huomata, että kaikella uholla ja ylimielisyydellä ei ole loppujen lopuksi mitään merkitystä.

Voit katsoa Fifty Thousandin livedebyytin alta.